Malta met het hele gezin

Familieschatten worden onthuld tijdens Malta’s familietrail.

Gezinnen houden van de Maltese eilanden, bestaande uit Malta, Gozo en Comino. Er is een schat aan activiteiten, bezienswaardigheden en ervaringen te ontdekken. Met gemiddeld 300 dagen zon per jaar kunnen ouders en kinderen de geschiedenis van de eilanden en de natuurlijke landschappen ontdekken met behulp van de nieuwe Family Trail van de Malta Tourism Authority, die je hier  kunt downloaden.

De kaart belicht perfecte attracties voor kinderen. Van quadritjes in Gozo, tot een Segway-tour rond Valletta. Laat ze piraten en Maltese Ridders ontmoeten in het Playmobil Funpark.

Bezienswaardigheden voor het hele gezin:

Het Esplora Interactive Science Centre. Het centrum brengt de wetenschap tot leven door middel van interactieve activiteiten, workshops en voorstellingen. Er is een planetarium, outdoor-avontuurervaring, activiteitencentrum en een expositiehal.

Malta 5D ervaring – families ontdekken meer over Malta’s uitgebreide geschiedenis in deze multisensoriële 3D-film met bewegende stoelen, lucht- en waterstralen.

Malta National Aquarium – het archipel is de nummer één bestemming om te duiken in Europa, maar voor gezinnen die graag droog willen blijven terwijl ze de onderwater wereld ontdekken is er het aquarium.

Mellieha Bay, Malta en Ramla Bay, Gozo – de langste zandstranden van Malta en Gozo, die zich elk 800 meter uitstrekken, zijn perfect het bouwen van zandkastelen of heerlijk ontspannen!