Avontuur op Malta

De Adventure Trail, is uitgebracht om de vele sport-, fitness- en natuurbelevenissen van het pittoreske eiland te laten zien. Hoewel het één van de kleinste landen van de Middellandse Zee is, wedijveren de eilanden Malta en Gozo met hun grotere concurrenten met een overvloed aan wandelpaden, duiklocaties en idyllische paardrijlocaties. Met gemiddeld 300 dagen zon per jaar is Malta de perfecte locatie om de natuur te verkennen en met het Adventure Trail op sleeptouw kunnen reizigers het eiland over land, zee en door de lucht verkennen. Download hier de Adventure Trail.

De avontuurlijke bezienswaardigheden:

Zeilen – Huur een zeilboot en geniet van het adembenemende uitzicht op de Middellandse Zee.

Duiken – De eilanden zijn gerangschikt als één van de beste duikbestemmingen ter wereld en hebben een overvloed aan riffen, grotten en scheepswrakken om te verkennen.

Snorkelen – Het hele jaar door warme wateren en het uitstekende zicht op de Blue Lagoon roepen snorkelaars op.

Paardrijden – Verken de eilanden te paard om in uw eigen tempo de ongerepte rust van het platteland en de pittoreske uitzichten te ervaren.

Wandelen – De eilanden hebben uitstekende dagwandelingen; favoriete topografische locaties zijn Dingli, Mellieha, Ghar Lapsi en Gozo.

Kajakken – De kustlijn van de Maltese archipel heeft een gevarieerde topografie, natuurlijke schoonheid en kalme wateren; perfect voor het kajakken.

Flyboarding – De unieke extreme sport, flyboarding, roept adrenalineliefhebbers op en kan worden genoten aan de kust van Malta.