Sands Apartments, de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige duikvakantie

Sands Apartments, de perfecte uitvalsbasis voor een prachtige duikvakantie

St. Paul's Bay, Malta

Dit appartementencomplex is gelegen in St. Paul’s Bay, in het noorden van Malta, op slechts 40 minuten rijden van de Internationale luchthaven. Na aankomst staat onze lokale vertegenwoordiger jullie reeds op te wachten voor de transfer naar St. Paul’s Bay.
St. Paul’s Bay heeft zijn naam te danken aan de apostel Paulus. In 60 na Christus zou hij hier schipbreuk geleden hebben. Het is een gezellige badplaats met restaurants, bars en een levendige boulevard. In de baai liggen voornamelijk rotsstrandjes met leuke strandtenten.

Sands Appartementen ligt op ca. 100 meter van de Maltaqua duikschool en net van de hoofdweg door St Paul’s Bay. De horeca en bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Op ca. 50 meter vanaf de appartementen is een bushalte te vinden met directe busverbindingen naar Mdina, Rabat, Sliema, Valletta, en de zandstranden van Mellieha en Golden Sands. In ca. 5 minuten lopen ben je bij de promenade waar je verschillende restaurantjes en gezellige terrasjes kunt vinden. Banken, drogisterijen, bakkerijen (ook open op zondag) slagerijen, een supermarkt en groentewinkel bevinden zich allemaal in de buurt van de Sands appartementen.

Maltaqua duikcentrum

De Sands Appartmenten zijn onderdeel van het duikcentrum Maltaqua. Maltaqua is een duikcentrum dat al 40 jaar bestaat. Het vriendelijke en professionele personeel wil graag hun passie voor duiken met jou delen. Maltaqua was een van de eerste erkende BSAC, nummer 007 (British Sub Aqua Club) duikscholen. Natuurlijk is Maltaqua ook aangesloten bij PADI en geven ze ook instructeur cursussen. Wil je duiken op Malta dan is Maltaqua een perfecte uitvals basis. De grote duikwinkel in St. Pauls Bay is modern ingericht en voorzien van de modernste apparatuur en bekende duikmerken. In het duikcentrum is ook een Nederlandse instructeur aanwezig. Wil je specifiek les in het Nederlands dan kijken wij of de Nederlandse begeleiding beschikbaar is. Er wordt gedoken met stalen duikflessen met DIN en INT aansluiting. Natuurlijk is er Nitrox aanwezig. Maltaqua is op zondag gesloten en er worden dan geen duiken gemaakt. Ben je met een groep dat is het duiken op zondag in overleg mogelijk.

Duiken bij Maltaqua

Beginners tot de meest geavanceerde technische duikers kunnen allemaal terecht bij Maltaqua. Naast cursussen en pakketten met ongelimiteerd duiken is er ook de mogelijkheid om elke dag 2 begeleide duiken te maken op Malta. Om de 2 dagen is er ook een boottrip naar de mooie baaien rond Malta, Gozo en Comino. Daarnaast wordt er ook 1 of 2 keer per week de ferry naar Gozo genomen om daar mooie duiken te maken. Een trip naar Gozo is zeker een aanrader voor het duiken bij de blue hole.

 

Prijs per persoon

Vanaf
494€

  • Room only
  • 7 Nachten
  • Vlucht vanaf Amsterdam
  • Dit aanbod vervalt op 31/10/2019
  • Reisperiode 10/04/2019 - 31/10/2019
Boek deze promotie

Meer informatie over deze promotie