Hotel Chapel Number 5

Hotel Chapel Number 5

naxxar

‘Volg mij maar’, zegt Alexandra terwijl ze me voorgaat de trap op. Ik ben benieuwd wat ze me wilt laten zien. Al heb ik een voorgevoel dat het iets met ‘ontspannen’ te maken heeft. Toen ik namelijk vanochtend in Chapel Number 5 aankwam, vertelde de Australische eigenaresse dat ik Malta helemaal relaxed en uitgerust zou verlaten.

Ik slaak een zachte kreet van verrukking als we boven zijn. Op het dakterras zie ik een massagetafel. Het uitzicht op de kapel van de kerk die pal naast de b&b staat is schitterend. ‘Malcom en ik hebben dit 18e eeuwse huis vorig jaar verbouwd tot een bed&breakfast. Van mij mocht een ruimte voor yogalessen en massagetafel niet ontbreken’, legt Alexandra uit.

Met de warme zon op mijn schouders is het lastig om niet in slaap te vallen. Mijn gedachten dwalen tijdens de massage langzaam af. Wat is het hier mooi. Tijdens de verbouwing zijn alle kamers opgeknapt. De vloer van de Franse balkons hebben zij zelf gemaakt. Met scherven van tegels hebben zij een mooi en kleurrijk mozaïek gecreëerd. Alexandra heeft gelijk. Op dit eiland ga ik me heerlijk ontspannen.

Prijs vanaf € 780,- per persoon inclusief vlucht, huurauto en logies met ontbijt.

Toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 18 jaar circa 0,50 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht van 01-06-2020 tot 31-10-2020)

De getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Als de vliegreis onderdeel uitmaakt van het pakket is handbagage bij de prijs inbegrepen. Wil je ook ruimbagage bijboeken? Dat kan in stap 2 van het boekingsproces. De prijzen van ruimbagage kun je hier vinden.

Prijs per persoon

Vanaf
770€

  • Bed & Breakfast
  • 7 Nachten
  • Vlucht vanaf Amsterdam
  • Dit aanbod vervalt op 31/10/2020
  • Reisperiode 09/05/2020 - 31/10/2020
Boek deze promotie

Meer informatie over deze promotie