Air Malta – Go Light! Brussel – Malta vanaf 49 EUR pp.

Air Malta – Go Light! Brussel – Malta vanaf 49 EUR pp.

Brussels - Malta

Let’s go light

In het verlengde van de groeistrategie introduceert Air Malta een nieuw scala aan prijzen onder de naam GO-LIGHT. Deze tarieven zijn vanaf 49 Euro, inclusief alle belastingen.

Het nieuwe productassortiment, waaronder een nieuw product – Go Light, die je vanaf slechts 49 Euro, naar alle bestemmingen brengt en waarbij men alleen handbagage meeneemt, is de eerste stap van Air Malta om een hybride luchtvaartmaatschappij te worden. Dit model biedt de gasten de mogelijkheid om tegen een laag tarief te reizen en tegelijkertijd het serviceniveau te ontvangen dat verwacht wordt van een traditionele full-service luchtvaartmaatschappij.

De wijzigingen die vandaag zijn ingevoerd zijn geïmplementeerd naar aanleiding van de feedback en opmerkingen die van de klanten zijn ontvangen. Het aangenomen hybride model biedt de gasten een uniek platform, dat hen in staat stelt een op maat gemaakt ticket te kopen naar eigen inzicht en wensen.

BOEK NU

De boekingsopties voor het nieuwe GO-LIGHT-product zijn gevarieerd en men kan bij het boeken op airmalta.com niet alleen bagage- en bijkomende diensten kopen, maar deze diensten kunnen ook nog in een later stadium aangeschaft worden via het callcenter van de luchtvaartmaatschappij of bij het inchecken zelf.

Dit is niet het enige goede nieuws. Air Malta heeft alle kosten herzien en de laagste tarieven voor Go Light verlaagd. Bovendien, om extra voordeel te verkrijgen bij het boeken van stoelen, flexibiliteit, enzovoort, kunnen klanten kiezen voor een van de twee andere producten van Economy Class: Go Smart of Go Flex.

Business Class heeft ook drie nieuwe productcategorieën, waaruit klanten naar wens hun opties kunnen kiezen. Dit zijn: Just Business, Smart Business en Business Freedom.

Meer informatie over de verschillende producten vindt u hier.

Prijs per persoon

Vanaf
49€

  • Flight only
  • Vlucht vanaf 49
  • Dit aanbod vervalt op 01/11/2019
  • Reisperiode 01/11/2018 - 01/11/2019
Boek deze promotie

Meer informatie over deze promotie